First House ansetter flere rådgivere!

First House ser etter flere nye kolleger som vil jobbe sammen med noen av landets dyktigste kommunikasjonseksperter for å løse viktige oppdrag for kunder i norsk nærings- og samfunnsliv.

First House ansetter flere rådgivere!

24/5 2017

Aktuelle kandidater har høyere utdanning og minimum tre års erfaring fra kommunikasjons- avdeling, journalistikk eller konsulentvirksomhet. Prosjektledererfaring er en fordel. Du må være smart og ambisiøs. Du må ha kommersiell forståelse og samfunnsengasjement. Og du må være god til å stille spørsmål, gjøre research, komme opp med gode ideer, definere kjernen i en problemstilling, skrive, lage presentasjoner og levere arbeid av høy kvalitet under tidspress. Vi mener vi kan tilby en av Norges mest spennende arbeidsplasser. Hyggelig er det hos oss, også. 

Kortfattet søknad og CV sendes soknad@firsthouse.no snarest mulig og senest fredag 9. juni. Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Cecilie Ditlev-Simonsen (partner) på (+47) 41559250 eller cds@firsthouse.no

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994