Aktuelle saker og pressemeldinger

Toppanalytiker til First House – Tore Østby fra Nordea til First House

5/3 2013

Tore Østby (47) blir ny partner i rådgivingsselskapet First House. Østby er en profilert og anerkjent analytiker i norsk finans. Nå får han en sentral rolle i First House som gir råd til kunder med særskilt krevende ledelses- og kommunikasjons- utfordringer innenfor næringsliv og finans.

First House etablerer seg med samarbeidspartner i Østfold

28/2 2013

Rådgivningsselskapet First House satser nå også i Østfold. Selskapet har inngått en avtale med Jens O. Simensen som vil representere First House i fylket. Fra før har First House inngått samarbeid i Trøndelag, Telemark, Møre- og Romsdal. Videre har First House opprettet eget kontor i Stavanger og Brussel ut over Oslo.

Fagseminar om krisehåndtering

Fagseminar om krisehåndtering

25/2 2013

Vi inviterer til fagseminar 5. mars i samarbeid med Varslingsinstituttet i Bygdøy allé 2. Varslingsinstituttet har etablert beredskapstjenesten Alert24. I dette samarbeidet inngår blant andre PwC, Haavind og First House. Sammen tilbyr vi tverrfaglig bistand og rådgivning i forberedelses- og akuttfasen.

First House fortsetter veksten

First House fortsetter veksten

31/1 2013

Rådgivningsselskapet First House fortsatte å vokse i 2012 og er i løpet av tre år etablert som et av landets ledende selskaper innen kommunikasjonsrådgivning. Selskapet økte omsetningen med nær 30 prosent, og beholdt samtidig en av bransjens beste driftsmarginer.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994