Julian Farner-Calvert tilbake til First House

Julian Farner-Calvert tilbake til First House

18/12 2020

Etter cirka halvannet år som statssekretær i Barne- og likestillingsdepartementet er Julian Farner-Calvert ansatt som seniorrådgiver i First House. Oppstartstidspunktet blir avklart etter karanteneutvalgets behandling og konklusjon.

First House styrker bærekraftsatsingen

First House styrker bærekraftsatsingen

21/11 2020

First House forsterker sin satsing på bærekraftkommunikasjon med Norwea-sjef Øyvind Isachsen som sentral ressurs. I tillegg etableres Sustainability AS.

First House henter IR-direktør fra Orkla

First House henter IR-direktør fra Orkla

5/10 2020

Elise Andersen Heidenreich er ansatt som seniorrådgiver First House fra 1. desember. Hun kommer fra stillingen som IR-direktør i Orkla ASA og har 16 års erfaring fra operativt IR- og kommunikasjonsarbeid.

First House lander Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian

Internt

First House lander Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian

8/9 2020

Etter ti år i flyselskapet Norwegian går Lasse Sandaker-Nielsen til First House, hvor han skal styrke rådgivningsselskapets tilbud innen leder- og virksomhetskommunikasjon, medierådgivning og krisehåndtering.

«Debatt på Løkka» ble en stor suksess!

19/8 2020

Torsdag 14.august arrangerte First House, Lederne og EY «Debatt på Løkka». I fravær av Arendalsuka ønsket vi å samle næringslivsledere og politikere til debatt.

Den forsømte kapitalen

2/7 2020

Av Geir Arne Drangeid og Cecilie Ditlev-Simonsen, partnere i First House Næringslivsledere og bedriftseiere forvalter kapital av ulike slag. Denne våren er det mange som angrer på at de ikke har forvaltet sin politiske kapital bedre. Kunnskap om politiske prosesser og politikere som forstår bedriftens situasjon kan være avgjørende når krisepakker skal utformes og behandles.

Rekordår for First House

Rekordår for First House

7/5 2020

Rådgivningsselskapet First House leverte i 2019 det beste resultatet i selskapets 10 år lange historie. Selskapets byråinntekter økte med 21 prosent, til 108 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på 30,4 millioner kroner og økte med 72 prosent fra 2018.