Digitalsjef går til First House

13/10 2021

– Cecilie er en av landets største kapasiteter på digital kommunikasjon. Koronasituasjonen har forsterket behovet for å kommunisere i nye kanaler og på nye måter, og vi tror denne trenden vil fortsette med uforminsket styrke de neste årene. Vi er glade for at Cecilie skal hjelpe våre kunder med å skape engasjement hos deres kunder, ansatte, investorer og andre interessenter, sier managing partner Per Høiby i First House.

Jensen har vært strategisk og kreativt ansvarlig for profilering av Erna Solberg og partiet Høyre i digitale kanaler. Hun var tidlig ute med å bruke daværende utradisjonelle medier som Instagram i lederprofilering og kampanjearbeid.

I tillegg til lang erfaring med sosiale medier og kampanjer har Jensen bakgrunn som journalist. Hun er utdannet bachelor i journalistikk, har skrevet for Dagbladet og vært researcher og reporter i God morgen Norge for TV2.

– Etter flere år som journalist og ansvarlig for digitale medier ser jeg frem til å jobbe med både strategisk og operativ rådgivning for spennende kunder i Norges ledende kommunikasjonsmiljø. Det kommer til å bli utfordrende og morsomt. Jeg får også mulighet til å drive med det jeg liker aller best, nemlig formidling av budskap gjennom tekst og digitale medier, sier Jensen.

Hun vil inngå i First Houses avdeling for virksomhetskommunikasjon og tiltrer i stillingen i januar 2022.