Erfaren KrF-politiker til First House

2/10 2022

- Jeg har over tid vurdert å søke oppgaver i næringslivet. Da tilbudet fra First House kom, ga det fart i egen tankeprosess og gjorde valget lett, sier Welle Haugland.

Welle Haugland har en bachelor i offentlig administrasjon fra universitetet i Agder. Hun har vært sentralstyremedlem i KrF og formannskapsmedlem i Kristiansand kommune der hun i en periode også var konstituert varaordfører. De siste fire årene har hun jobbet i KrFs partiorganisasjon, senest som partiets pressesjef. Nå ønsker hun å ha spesiell oppmerksomhet rettet mot det sørlandske næringslivet.

- Sørlandet posisjonerer seg som Norges vind- og fornybarhovedstad. Det utløser mange behov for god rådgiving. Det samme mener jeg gjelder for leverandørindustrien til både energibransjen og oppdrettsnæringen, der nye skatteregler vil kunne gi bråstopp i kontrakter, sier Welle Haugland.

Avdelingsleder i politikk og samfunn i First House, Liselotte Lunde, gleder seg til å få Welle Haugland på plass fra 24. oktober.

- Tove har bred og allsidig erfaring fra politikk som vil komme mange kunder til gode. Når hun nå ønsker å jobbe innen det private næringsliv, er vi glade for at hun valgte First House, sier Lunde.