Fem nye partnere i First House

13/5 2022

- Vi er stolte av å ha en modell som gir rom for både å tiltrekke seg og beholde dyktige og etterspurte medarbeidere. Nå utnevner vi fem seniorrådgivere til partnere. Det viser at vi har gode karrieremuligheter for seniorrådgivere med spesialkompetanse som er viktig for kundene våre, gode kunderelasjoner og en innstilling og kapasitet som gjør dem til gode rollemodeller. Alle de fem nye partnerne er rådgivere som har bevist at de fyller viktig roller, både overfor våre kunder og for oss som selskap, sier administrerende direktør Per Høiby i First House.

Han understreker at medarbeidere som vokser inn i partnerrollen utgjør et viktig bidrag i arbeidet med å realisere selskapets ambisjon som et ledende fagmiljø for rådgivning innenfor strategi, kommunikasjon og politisk analyse.

De fem nye partnerne representerer bredden i First House:

Eline Hvamstad begynte i First House i 2021 etter 16 års fartstid i media. Hun har blant annet jobbet som journalist, med redaksjonell ledelse inn mot TV, video og podcast, samt konseptutvikling og prosjektledelse av nye redaksjonelle produkter, som VEXT og Investordagen. Tidligere arbeidsgivere er TV2, Dagens Næringsliv, VG Dine Penger, Bonnier og Finansavisen. I First House er hun fagansvarlig for finansiell kommunikasjon og IR og jobber blant annet med børsnoteringer, oppkjøp og fusjoner i tillegg til medierelasjoner og digitalt innhold.

Elise Andersen Heidenreich kom til First House i 2020 fra jobb som IR-direktør i Orkla. Hun har jobbet med investorrelasjoner og finansmarkedskommunikasjon i ulike børsnoterte selskaper siden 2004. Hun bistår kunder ved børsnoteringer og oppkjøp i tillegg til deres løpende IR-arbeid.

Julian Farner-Calvert var statssekretær for Kjell Ingolf Ropstad, med ansvar for kommunikasjon, koordinering og strategi, før han begynte i First House i 2021. Han bistår kunder med strategisk kommunikasjonsrådgivning og politisk analyse. Farner-Calvert jobbet også i selskapet i perioden 2018 til 2019 etter å ha jobbet i Kommunalbanken.

Nuria Barrabés Gørrissen har vært seniorrådgiver i First House siden 2018. Da kom hun fra Helse- og omsorgsdepartementet og mange år med faglig utredningsarbeid, kommunikasjon, håndtering av krevende mediesituasjoner, beredskap og krisehåndtering. Hun har tidligere også jobbe i Helsedirektoratet. Nuria bistår kunder med virksomhetsstrategier, posisjonering, utarbeidelse av fagrapporter, strategisk og praktisk mediehåndtering, budskapsutvikling, beredskap og krisehåndtering.

Øyvind Isachsen kom i 2021 til First House fra stillingen som administrerende direktør i Norsk Vindkraftforening (NORWEA) der han i 14 år jobbet med norsk og internasjonal energipolitikk i tett partnerskap med norske og internasjonale bedrifter. Han har også lang erfaring fra utviklings- og salgsarbeid i teknologibedrifter. Isachsen har sin utdannelse blant annet fra Forsvaret og er kavalerioffiser og leder i Kavaleriklubben av 1882, og har gjennom sitt verv arbeidet med norsk sikkerhets- og forsvarspolitikk i en årrekke.

De fem seniorrådgiverne ble tatt opp som partnere med virkning fra 1. mai og er nå en del av selskapets partnergruppe som teller 22 personer.