First House ansetter Eline Hvamstad fra Finansavisen

Foto: First House

28/6 2021

- Vi er glade for at Eline ønsker å begynne hos oss. I takt med at det kommer stadig flere selskaper på børs stiger kampen om oppmerksomheten, samtidig som digitale kanaler gjør at man kan kommunisere direkte med investorer. Eline har erfaring fra noen av de viktigste næringslivsredaksjonene i Norge, både som skrivende journalist, programleder og som prosjektleder for arrangementer som Investordagen. Hun sitter på verdifull kompetanse svært mange av våre kunder etterspør, sier Thomas C. Høie, partner og fagansvarlig for finansiell kommunikasjon og IR i First House.

Hvamstad vil inngå i First Houses finansavdeling, hvor hun vil bistå kunder med strategisk kommunikasjonsrådgivning, mediehåndtering og profilbygging.

- First House er et ledende kompetansemiljø innen analyse og kommunikasjon og har bygget opp et sterkt team på finansiell kommunikasjon med høy aktivitet innen børsnoteringer, oppkjøp og fusjoner. Jeg ser frem til å bruke erfaringen min til å jobbe med spennende og utfordrende oppgaver for kunder i ulike sektorer og til å jobbe side om side med mange dyktige kolleger, sier hun.

Hvamstad har jobbet i Finansavisen-systemet i 11 år i forskjellige roller, blant annet som nyhetsjournalist, prosjektleder for Investordagen og i en årrekke som programleder for FaTV. Tidligere har hun jobbet i Bonnier Media, TV2, Dine Penger og Dagens Næringsliv. Hvamstad er utdannet næringslivsjournalist fra Handelshøyskolen BI.