28/1 2015

Holen har en variert bakgrunn. Etter studier i språk, litteratur og musikk har hun blant annet jobbet som administrasjonssjef ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Bergen og daglig leder ved Olav H. Hauge-senteret i Ulvik. De siste tre årene har hun jobbet blant annet med politiske analyser og kommunikasjonsstrategier i Burson-Marsteller.

- Vi er svært tilfredse med at Ida ønsker å bli en del av First House. Hun har sterke analytiske ferdigheter, i tillegg til en sjeldent bred og variert kompetanse. Hun besitter kunnskap som vil berike First House og som vi ser frem til å kunne tilby våre kunder, sier Per Høiby, administrerende direktør i First House.

- First House er satt sammen på en spennende måte, av rådgivere og fagpersoner som utfyller hverandre. Jeg gleder meg til å bli en del av dette miljøet, og håper jeg kan bidra til å øke bredden enda et lite hakk, sier Ida Holen.

For mer informasjon:

Per Høiby, adm. direktør og partner i First House, mobil 994 55 225, e-post: ph@firsthouse.no

Kort om First House
First House, med kontor i Oslo, Stavanger og Brussel, er et rådgivningsselskap med seniorkompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr sine tjenester med basis i fire fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, herunder media- og krisehåndtering, samt First House Media. First House Media tilbyr rådgivning på strategisk og operasjonelt nivå innenfor mediebransjen. First House ble kåret til Årets Konsulentselskap i 2014 i Norge. Tidligere har First House vært nominert til Sabre Awards, Finance Consultancy of the year i 2012 (årets byrå innen finanskommunikasjon i Europa) i regi av Holmes Report. First House fikk i mai 2012 pris i forbindelse med at selskapet ble kåret til årets nykommer i Europa, Midtøsten og Afrika av det anerkjente analysebyrået Holmes Report (www.holmesreport.com). First House hadde sin oppstart i januar 2010, og selskapet har nå 29 fast ansatte og 9 assosierte partnere. First House samarbeider med FIPRA og har dermed tilgang til et internasjonalt nettverk med rådgivere i mer enn 60 land, herunder samtlige land i Norden og EU. Nesten alle rådgivere i FIPRA har erfaring fra politisk virksomhet, som statsråder, statssekretærer, parlamentarikere eller departementalt byråkrati, eller fra fremstående posisjoner innen næringsliv, forbrukerorganisasjoner, frivillige, humanitære og miljøorganisasjoner (NGOs). First House er medlem i bransjeforeningen KOMM, Norsk Investor Relations Forening (NIRF) og Abelia i NHO. Videre er selskapet medlem i Subseavalley.com – et kraftsentrum i utvikling med engineering og produksjon av Subsea-løsninger. For mer informasjon, se www.firsthouse.no.