First House har styrket rådgiverstaben med tre nye talenter – x, y og z er nå ansatt.

12/2 2013

På bildet(fra venstre): Øyvind Rognlien Skovli (virksomhetskommunikasjon), Kari Hejna (leder finansiell kommunikasjon), Miriam Kvanvik (politikk og samfunn) og Andreas Nyheim (finansiell kommunikasjon).

– Vi har møtt en rekke dyktige, engasjerte kandidater med variert bakgrunn og med gode og analytiske tilnærminger til oppgavene de fikk seg presentert underveis, sier Per Høiby, managing partner i First House.

Det er Øyvind Rognlien Skovli fra TV3, Miriam Kvanvik fra Legeforeningen og Andreas Nyheim fra Dagens Næringsliv som er ansatt i henholdsvis avdelingen for virksomhetskommunikasjon, politisk kommunikasjon og finansiell kommunikasjon.

Alle de tre trekker fram muligheten til å jobbe med flinke og erfarne mennesker i First House som avgjørende for deres beslutning om å skifte jobb. Deres bakgrunn og kompetanse gjør at de vil kunne utfordre kolleger og kunder, og bistå både med kapasitet og nye impulser i First House’ kundeteam.

Alle de nyansatte er valgt ut fordi de har vist samfunnsengasjement, forretningsforståelse, gode skriftlige formuleringsevner og stor arbeidskapasitet. Til tross for ung alder har samtlige nyansatte rukket å skaffe seg solid og praktisk erfaring fra forskjellige kommunikasjonsrelaterte oppgaver.

Kort om Andreas Nyheim
Nyheim kommer fra stillingen som næringslivsjournalist i Dagens Næringsliv. Han har også journalistisk erfaring fra E24, og VG. Nyheim er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo hvor han blant annet har en mastergrad i finansiell økonomi.

Kort om Øyvind Rognlien Skovli
Øyvind Skovli kommer fra stillingen som programredaktør i TV3 Norge . Han har også vært informasjonskonsulent i samme selskap og presseansvarlig for flere av kanalens produksjoner, med pressestrategi og medietrening, presselanseringer, events og pressekontakt som sentrale arbeidsoppgaver. Skovli har en Master i International Journalism fra Liverpool og Bachelor i Statsvitenskap fra UiO.

Kort om Miriam Kvanvik
Miriam Kvanvik er statsviter og har arbeidet mange år innen Helse- og omsorgsdepartementet. Hun kommer fra stillingen som utredningsleder i Legeforeningen.

Andreas Nyheim starter medio februar, Øyvind R. Skovli primo mars og Miriam Kvanvik begynner 2.april – alle i år.