First House henter IR-direktør fra Orkla

5/10 2020

– Vi opplever at det er god fart i transaksjonsmarkedet, og stadig flere kunder etterspør IR-kompetanse, både blant de som er på vei mot børs og de som allerede er notert. Elise er en bunnsolid IR-ressurs med fersk erfaring fra et av børsens største selskap. Hun vil utvilsomt styrke vårt IR-tilbud, og vi er stolte av å få henne på laget, sier Thomas Høie, som er fagleder for IR og finansiell kommunikasjon i First House.

Heidenreich skal blant annet bistå kunder med løpende IR-rådgivning, børsnoteringsprosesser og kommunikasjon i oppkjøps- og endringsprosesser.

– Mange børsnoterte selskaper i Norge har behov for ekstra ressurser i det strategiske og langsiktige arbeidet med selskapets investorrelasjoner. Etter mange år på selskapssiden ser jeg frem til å bruke min erfaring og kompetanse innen finansiell kommunikasjon i rollen som rådgiver, og jeg gleder meg også til å bli en del av det solide teamet i First House, sier Elise Andersen Heidenreich.

Heidenreich kommer siste fra rollen som Vice President Investor Relations i Orkla ASA. Hun er utdannet siviløkonom og har de siste 16 årene arbeidet med IR og kommunikasjon i Orkla ASA, Norwegian Property, STX Europe, tidligere Aker Yards.