First House henter to talenter hjem fra England

29/9 2021

- Vi er glade for å tiltrekke oss talenter som Erlend og Carina, som kommer med verdifull spisskompetanse våre kunder vil få glede av. Begge har en internasjonal profil og på hver sin måte vil de bidra til å styrke oss innen research, analyse, prosjektledelse og strategisk kommunikasjon, sier managing partner Per Høiby i First House.

Owesen har nettopp tatt en doktorgrad i filosofi ved University of Cambridge, finansiert av Aker Scholarship. Ved siden av studiene har Owesen blant annet vært frivillig konsulent for Cambridge Hub, og prosjektleder hos Los & Co.

- Utdanningen min er primært rettet mot å bygge god argumentasjon og formidle klare budskap i tekst. Dette gjør kommunikasjonsbransjen interessant, og da First House har en unik posisjon med variasjon av tjenester, sektorer og kunder gleder jeg meg derfor veldig til å jobbe med alle dyktige kolleger i First House, sier Owesen.

Owesen vil inngå i First Houses avdeling for virksomhetskommunikasjon, mens Jurs blir en del av avdelingen for finansiell kommunikasjon og investorrelasjoner (IR).

- Jeg ser frem til å bli en del av et spennende miljø i First House med utrolig mange dyktige kolleger. Som en del av First House håper jeg å bidra med min internasjonale erfaring som rådgiver innenfor strategisk kommunikasjon fra London. Med et pulserende kapitalmarked og rekordmange
noteringer på Oslo Børs er det avgjørende at selskapene har en robust kommunikasjonsstrategi. Jeg gleder meg til både å utvikle og utføre dette i samarbeid med kundene og som en del av First House-teamet, sier Jurs.

Carina Jurs har flere års erfaring med internasjonal, strategisk og finansiell kommunikasjon innen bransjene Pharma og Biotech. Hun har bistått private og offentlige kunder med M&A, børsnoteringer, samt kommunikasjonsstrategier og media håndtering. Hun kommer fra en stilling
som Associate hos Consilium Strategic Communications i London, et ledende strategisk kommunikasjons- og IR-byrå innen helse og legemiddelnæringen. Jurs har en Master i HR-ledelse og organisasjonsanalyse fra King’s College London.