First House inviterer til tre arrangementer på Arendalsuka 2019

Bilde fra Hill under Arendalsuka 2018.

7/8 2019

First House lader opp til partilederdebatten på Arendalsuka med terningtrilling og politisk analyse

Hvordan endrer årets valg det politiske landskapet? Holder bompengepartiet hele veien inn til 9. september? Hva blir sakene vi oppsummerer årets valg med?

I forkant av partilederdebatten på Arendalsuka inviterer First House til oppvarming med terningtrilling, debatt, analyse og underholdning. Det blir debatt, politisk analyse og morsomme innslag hvor årets store politiske happening, lokalvalget, vil stå sentralt.

Flere av våre dyktige medarbeidere deltar med innsikt, analyse og diskusjon.

Vi inviterer til arrangement med høy temperatur og avslutter med direktesending av partilederdebatten på Hill i Arendal fra 21:20.

Vis din interesse på Facebook-arrangementet!

 

Hva tenker morgendagens ledere om fremtiden?

Hvor lenge tror du olje- og gass vil være Norges viktigste industri? Hva er viktigst for å oppnå et varig grønt skifte, kulturendringer eller reguleringer? Bryr de yngre generasjonene seg om bompenger? I hvilken grad mener du at EØS-avtalen er viktig for norsk næringsliv?

Ungdomspolitikere og unge næringslivsledere kommer til å forme samfunnet vårt om få år. Deres perspektiver, bekymringer og tanker kan gi oss en god indikasjon på hvordan samfunnet vårt vil utvikle seg de neste årene.

First House har for første gang gjennomført en undersøkelse hvor vi ser på fremtidsperspektivene til unge ledere både i politikk og næringsliv.

Vi presenterer resultater fra undersøkelsen og gjester blir invitert til å analysere hva dette har å si for dagens samfunn, før vi avslutter med debatt.

Arrangementet finner sted på Hill i Arendal, 13. august fra 13:00 til 14:30.

Vis din interesse på Facebook-arrangementet!

 

Super Tuesday

First House i samarbeid med Veidekke ønsker velkommen til årets nyvinning under Arendalsuka – Super Tuesday – en debattduell med høy intensitet ved innspurten før valget. Super Tuesday som konsept er opprinnelig hentet fra primærvalgene i USA, og Veidekke i Sverige har hatt stor suksess med arrangementet gjennom flere år under Almedalsveckan. 

Du møter blant andre disse duellantene:

  • Heidi Nordby Lunde (H)
  • Jon Georg Dale (FrP) 
  • Torstein Tvedt Solberg (Ap) 
  • Bård Hoksrud (FrP) 

Flere duellanter vil bekreftes fortløpende.

Duellederne Mah-Rukh Ali, journalist, forfatter og nyhetsanker, og Morten Hegseth, journalist og programleder i VGTV, vil utfordre sentrale politikere og samfunnsaktører på viktige temaer i valgkampinnspurten. 

Den svenske Super Tuesday har tematisk vært knyttet opp mot boligdebatten. Når konseptet nå kommer til Arendalsuka, stiller vi spørsmålet: Hvem betaler? Eiendomsskatt og bompenger er naturlige temaer, men valgkampen kan også bringe andre utfordringer på banen. 

Super Tuesday arrangeres på Quality Clarion Hotel Tyholmen i Arendal tirsdag 13. august. Dørene åpner kl. 19.30. Enkel servering.