3/11 2010

- First House har på kort tid bygget opp et team som gjør at vi spiller i eliteserien også innenfor finansmarkedskommunikasjon. Med Henno Grenness på plass vil vi ytterligere styrke vår posisjon på dette satsingsområdet. Han har en spisskompetanse og erfaring fra finansmarkedet som vil være av stor verdi både for vårt selskap og for våre kunder. Dette er en ansettelse som passer perfekt inn i selskapets strategiske utvikling, sier daglig leder Per Høiby.

- Kvalitet, faglig tyngde, og ønsket om å jobbe med de beste menneskene er svært viktig. Den unike sammensetningen av kompetanse fra næringsliv og politikk kan ikke sammenliknes med noe annet miljø, og jeg er overbevist om at First House vil være førstevalget til kundene når de ønsker en rådgiver som leverer de beste løsningene. Med min finansbakgrunn fra Norges største investeringsbank føler jeg at jeg at kan tilføre First House ytterligere kompetanse, nettverk og nye kunder. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med resten av First House teamet, sier Henno Grenness.

For en drøy uke siden kunne First House meddele at Erlend Fuglum er ansatt som rådgiver i avdeling for politikk og samfunn.