5/7 2011

– First House har Norges sterkeste rådgivermiljø innen politikk, samfunn og næringsliv. Jeg ser fram til å gå inn i dette fellesskapet av dyktige og erfarne medarbeidere, sier Johanna Ellefsen Rostad.

– Jeg er veldig glad for at Johanna valgte First House. Hun har en bakgrunn og erfaring som understreker våre kvaliteter, og er kjent som en meget dyktig rådgiver og taleskriver. Ansettelsen av Johanna er nok en bekreftelse på at First House er en meget attraktiv arbeidsplass, sier administrerende direktør Per Høiby.


Johanna Ellefsen Rostad (29) har jobbet i Nærings- og handelsdepartementet i snart tre år. I halvannet år har hun vært taleskriver for nærings- og handelsministeren samt for øvrig politisk ledelse i departementet.

Johanna Ellefsen Rostad er fra Kyrksæterøra og har master i samfunnsøkonomi fra Norges handelshøyskole (siviløkonom) og en bachelorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Bergen.
Oppstartsdato er foreløpig satt til 15. september i år.
Rostad går inn i First Houses avdeling for samfunn og politikk. Der blir hun kollega med Jan-Erik Larsen (leder), Bjarne Håkon Hanssen, Ketil Lindseth, Tor Mikkel Wara, Erlend Fuglum, Henriette Grønn, Torbjørn Sølsnæs og Zaineb Al-Samarai.