Frivillighetsprisen 2015

Hvordan kan frivillige organsisasjoner jobbe for å påvirke norsk politikk, og få gjennomslag for sine synspunkter? Det var tema da vi i First House torsdag kveld bidro under Frivillighet Norges arrangement "Frivillighetsprisen - fag og fest".

Frivillighetsprisen 2015

3/12 2015

Vi hadde gleden av å organisere og lede et fagseminar om påvirkningsarbeid. Erlend Fuglum (bildet) innledet om langsiktig og systematisk arbeid for innflytelse. Hilde Søraas Grønhovd fra Voksenopplæringsforbundet (VOFO) supplerte med å fortelle om VOFOs vellykkede lobbykampanje for å stoppe et foreslått kutt i voksenopplæringsmidler. Seansen ble avsluttet med en panelsamtale mellom Svein Harberg (Høyre, leder i Stortingets familie- og kulturkomite) og Gry Larsen (generalsekretær i CARE Norge), Grønhovd og Fuglum.

Senere på kvelden ledet Hans Christian Vadseth utdelingen av Frivillighetsprisen 2015. Årets pris gikk til homo- og kirkeaktivisten Aasmund Robert Vik. Du kan lese mer om prisutdelingen her: http://www.frivillighetnorge.no/no/frivillighetspr...

Frivillighet Norge er First Houses prioriterte pro bono-partner. Dette innebærer at vi bistår organisasjonen kostnadsfritt på ulike arrangementer og prosjekter gjennom året.

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994