4/11 2010

- Vi er svært glad for å få Hans-Christian Vadseth med på vårt lag. Han har inngående innsikt i mediebransjen og i dens dynamikk. I tillegg har han en bred samfunnskunnskap, med en svært god forståelse av politiske og byråkratiske prosesser, sier daglig leder Per Høiby.

Vadseth sluttet i april som sjefredaktør i Mediehuset Fædrelandsvennen i Kristiansand, og gleder seg til å ta fatt på nye oppgaver.

- First House er unikt blant norske kommunikasjons- og rådgivingsselskaper, med sin stab av svært erfarne og allsidige seniorrådgivere. Jeg ble beæret da First House spurte om jeg kunne tenke meg å gå inn i dette kunnskapsrike og kompetansesterke fellesskapet, sier Vadseth.

Kort om Hans-Christian Vadseth
Hans-Christian Vadseth er født i Ålesund, og er bosatt i Kristiansand. Han har jobbet i mediebransjen i 25 år, det meste av tiden knyttet til Schibsted-eide bedrifter.

Vadseth var først journalist i Sunnmørsposten, Fædrelandsvennen og Dagbladet, før han gikk til VG i 1990. Etter å ha innehatt ulike lederoppgaver og vært utenrikskorrespondent i London, ble han i 2000 nyhetsredaktør og stedfortredende sjefredaktør i avisen. I 2006 ble han administrerende direktør og ansvarlig redaktør ved oppstarten av økonominettstedet E24, som på kort tid ble Norges største innen sitt felt.

I januar 2008 overtok han som sjefredaktør i Mediehuset Fædrelandsvennen, og gikk fra samme tidspunkt inn i konsernledelsen i Media Norge. Vadseth har også hatt verv innen norske presseorganisasjoner.