I&M Kommunikasjon i Ålesund inngår samarbeid med First House

31/10 2010

Fra før samarbeider First House med AppAreo Kommunikasjon i Midt-Norge og jakter på partnere i Hordaland, Nordland, Troms og Finnmark, samt på Sørlandet.

– I&M er et av de ledende kommunikasjonshusene på Nordvestlandet, og har tilbudt kommunikasjonstjenester for kunder i flere av landets viktigste næringer siden 1973. Avtalen med First House sikrer virksomhetene i regionen både styrket kompetanse og kapasitet. Gjennom å bli del av et landsomfattende nettverk vil vi bli del av et større faglig miljø over tid, sier Frode Færøy, daglig leder i I&M Kommunikasjon.

– Mange av utfordringene innen kommunikasjon, næringsliv og politikk ligger i skjæringspunktet mellom regionale og nasjonale forhold. Ved å koble den nasjonale posisjonen og nettverkene til First House med I&M Kommunikasjon sin kunnskap om regionen, vil vi styrke tilbudet til begge selskapenes kunder, sier Leif Monsen, styreleder i First House.

Senior kompetanse
First House er et kommunikasjonsrådgivende selskap med senior kompetanse og fokus på analyse, strategi og gjennomføring for oppdragsgivere innen privat og offentlig sektor. Selskapet tilbyr kompetanse innen strategi og omdømmebygging med basis i tre solide fundamenter: Finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon og media- og krisehåndtering.

Nylig ble det kjent at selskapet har styrket teamet med to senior ressurser. Per Terje Vold, som gikk av som adm. direktør i Oljeindustriens Landsforening, OLF og tidligere NRK veteran og politisk journalist Geir Helljesen.

Avtalen med First House sikrer I&M Kommunikasjon sine kunder i nordvest et enda sterkere kompetansenettverk.

– Vi er opptatt av å bistå bedriftene med gode råd og tjenester lokalt, når de står overfor store lokale, nasjonale og internasjonale utfordringer. Vi har en solid kompetanse i våre 20 ansatte, deriblant et dyktig rådgiverteam i vår PR-avdeling. Vi håper at avtalen med First House vil bidra til en ytterligere styrking av profilen vår, sier Frode Færøy, daglig leder i I&M Kommunikasjon.

Innovativt næringsliv
Færøy trekker særlig frem First House sitt nettverk og sterke kompetanse innen politisk kommunikasjon, finansiell kommunikasjon, strategi og beredskapskommunikasjon. Dette er områder han mener er høyst relevante for ledende næringer i regionen, som møbelindustri, offshore supply og skipsbygging.

– Som et av Norges eldste kommunikasjonsbyråer har vi fått vokse og utvikle oss sammen med et innovativt næringsliv. Det skal vi fortsette med, sier Frode Færøy.