Innholdsrike dager for deltakerne på First Academy

10/5 2022

First Academy er også en møteplass for unge ledere som ønsker å utvide eget nettverk på tvers av virksomheter og bransjer. Hele 40 unge ledere og talenter fra en rekke spennende selskaper og organisasjoner var samlet over to dager. Bærekraft og betydningen av å forstå sine omgivelser var gjennomgangstemaer.

Årets eksterne foredragsholdere var Rune Bjerke, Hilde Tonne, Espen Høiby, Bjørn Otto Sverdrup og Karl Munthe-Kaas. I tillegg delte en rekke av First House sine egne eksperter kunnskap om medie- og krisehåndtering, politiske prosesser og påvirkningsarbeid. 


- Interessen for First Academy var rekordstor i år, og kurset ble fulltegnet etter få dager. Vi er meget fornøyde med årets innledere, og håper at deltakerne fikk stor verdi av at toppledere og eksperter delte åpent om sine unike erfaringer, sier partner og seniorrådgiver Cecilie Ditlev-Simonsen i First House. 

Evnen til å drive endringsledelse i oppgangs- og nedgangstider ble fremhevet av flere av foredragsholderne. Innlederne delte åpent om egne erfaringer fra pandemien, strømkrisen og andre forretningsmessige utfordringer de hadde vært gjennom. Deltakerne løste caseoppgaver og delte egne refleksjoner underveis.

Foto: Cecilie Jensen, First House
- Tusen takk for to givende og lærerike dager! Å finne tid i en travel hverdag til å få faglig påfyll, bli inspirert og knytte nye bekjentskap er utfordrende, men viktig. Sammen med 40 andre deltakere, lærte jeg om kommunikasjon, bærekraft, politikk og ledelse fra dyktige og engasjerte foredragsholdere. Vi fikk også bryne oss på et par utfordrende caser om krisekommunikasjon og politisk påvirkning – veldig artig, sier Lise Eide Risanger, Social Media Manager i Storebrand.