Ivar Vigdenes ny partner

8/9 2022

Vigdenes har solid politisk erfaring fra lokalt og nasjonalt nivå i norsk politikk. Han vil arbeide med et bredt spekter av virksomheter og områder i selskapet.

- Etter å ha vært i politikken i mange år ønsker jeg nå å jobbe mer direkte med verdiskaping og bistå små og store bedrifter med strategi, kommunikasjon og krisehåndtering. Jeg tror min erfaring fra ulike deler av politikken vil komme godt med, sier Vigdenes.


Vigdenes har tidligere vært kommunerepresentant og politisk rådgiver i Senterpartiets stortingsgruppe, og han var politisk rådgiver for to olje- og energiministere i Stoltenberg-regjeringen. Frem til våren 2022 var han ordfører i Stjørdal kommune.

Avdelingsleder for politikk og samfunn i First House, Liselotte Lunde, ønsker Vigdenes velkommen til First House og mener Vigdenes vil være et godt tilskudd i First House-familien.

- Vigdenes har et av landets beste hoder når det kommer til å tenke strategi og kommunikasjon. I tillegg har han erfaring fra energi- og kraftsektoren, som vil være et sentralt område for våre kunder i årene som kommer. Vi gleder oss til å få Vigdenes om bord, uttaler Lunde.