KrF-politiker Ida Lindtveit Røse begynner i First House

6/3 2019

Tidligere KrFU-leder Ida Lindtveit Røse er ansatt som seniorrådgiver i First House fra 6. mars. Hun kommer fra stillingen som politisk rådgiver i Abelia, og er i tillegg til dette KrF sin førstekandidat i Viken.

Hun ser fram til å ta fatt på nye oppgaver i First House.

– First House har jeg valgt fordi det akkurat nå er det mest spennende og kompetente analyse – og kommunikasjonsmiljøet i Norge. Jeg gleder meg til å jobbe med prosjekter og kunder First House har, og kunne bidra til å styrke teamet med min kompetanse og erfaring, sier seniorrådgiver Ida Lindtveit Røse i en melding til Medier24.

I First House skal hun blant annet jobbe med samfunnsanalyse, står det i meldingen. Leder for politikk og samfunnsanalyse, Ketil Lindseth, er glad for å få en sentral politiker fra et av de fire regjeringspartiene med på laget.

– Med flertallsregjering vil det bli enda viktigere å forstå prosesser mellom de politiske partiene i regjeringen. Nettopp derfor er Idas brede erfaring fra KrF og ulike roller i politikken en styrking av de tjenestene vi tilbyr våre kunder. Så å si 100 prosent av våre kunder er fra privat sektor, og for disse selskapene er det viktig å forstå samfunnsstrømninger og endringer i arbeid med posisjonering og omdømme, sier leder for politikk og samfunnsanalyse i First House, Ketil Lindseth.