Mats Samdahl Weltz ny partner i First House – tidenes yngste

13/3 2018

- Ingenting er bedre enn når vi har lykkes med å utvikle egne ansatte. Det bygger en god bedriftskultur, og det kommer også kundene våre til gode. Mats er dyktig, hardtarbeidende og en betydelig ressurs for oss – spesielt på kommunikasjon i innen næringsliv og finans. Jeg er imponert over Mats sin utvikling, sier administrerende direktør i First House, Per Høiby.

Weltz er utdannet ved Norges Handelshøyskole i Bergen (NHH) og Journalisthøgskolen i Oslo. Med erfaring både som aksjeanalytiker, journalist og kommunikasjonsrådgiver har Weltz opparbeidet seg en etterspurt kompetanse. 

- Jeg gleder meg til å få være med på å utvikle gode kunderelasjoner og First House i årene som kommer, sier ny partner i First House, Mats Samdahl Weltz.

I First House har Weltz i hovedsak jobbet med bank- og finansrelaterte kunder og oppdrag. Han har bistått kunder med rådgivning innenfor investorkommunikasjon og finansiell kommunikasjon, ved fusjoner, oppkjøp og børsnoteringer, posisjonering samt håndtering av media. Dette vil han fortsette med også i fremtiden.

- Jeg er stolt av å jobbe med de mest spennende og utfordrende oppdragene og kundene, sammen med de flinkeste folkene i vår bransje, sier Weltz.