7/1 2011

– Vi er stolt over å ha fått Nils med på laget. Nils har solide kunnskaper og verdifull erfaring som First House nå kan få nytte av. Hans ambisjoner om å bruke mer tid på kunnskapsdeling, forelesninger og rådgivning fra eget selskap passer ypperlig med vår modell for assosierte partnere. Han vil også få en sentral rolle i å bistå oss å bygge vårt faglige nettverk ”First House Forum” til en enda mer spennende arena. I 2010 hadde vi tre samlinger i forumet med mer enn 250 deltakere, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House.
– Samarbeidsmodellen gir nestorer mulighet til å fokusere på egne prosjekter så vel som å samarbeide med oss der det er naturlig, sier Per Høiby. Geir Helljesen, Einar Lunde og Per Terje Vold er også tilknyttet First House.
– Å samarbeide med First House var på ingen måte planlagt for min del. Men etter å ha lært selskapet bedre å kjenne, har jeg valgt å takke ja til deres gode samarbeidsmodell, sier Nils M. Apeland. – First House består av mange kloke og erfarne mennesker innen områder jeg kan tenke meg å lære mer om. Blant annet politisk kommunikasjon og finansiell kommunikasjon, hvor jeg så langt har jobbet lite. Jeg tror derfor vi kan ha stor gjensidig glede og nytte av hverandre, sier Apeland.
– Jeg er fascinert av First House sine ambisjoner om å være faglig nr. 1 i markedet, og hva de har fått til på bare ett år. Det vitner om en god analyse og plan. For meg som kommer fra et veletablert miljø, er det ekstra motiverende å bli tilknyttet et annerledes og nyetablert miljø med den energien og innovasjonskraften det representerer. Jeg vil nå drive rådgivning fra eget firma, og holde foredrag og forelesninger ved siden av å samarbeide med First House, sier Nils M. Apeland.
Nils M. Apeland er utdannet innen PR og markedsføring i Norge og USA og har jobbet som lærer og frilansjournalist. Han foreleser i kommunikasjonsfag på Handelshøyskolen BI og Markedshøyskolen og er fast kommentator i Kommunikasjonsforeningens medlemsblad. Apeland bor i Bærum, er gift og har tre barn i alderen 3 til 12 år. Nils M. Apeland vil være tilgjengelig for oppdrag gjennom First House fra 1. april 2011.