Nytt First Academy arrangeres i februar 2019

30/11 2018

First Academy ble arrangert første gang i januar 2018, med meget gode tilbakemeldinger fra både deltakere og innledere.

- På First Academy får du kunnskap som du ikke lærer verken på universitetet eller interne ledergrupper. Mange toppledere har oppfordret oss til å gjenta suksessen for å kunne tilby programmet til unge ledertalenter i egne virksomheter, forteller Cecilie Ditlev-Simonsen, partner i First House og ansvarlig for First Academy. Påmeldingene renner inn, men vi har plass til flere!

First Academy 2019 arrangeres 25. og 26. februar. Blant innlederne er Berit Svendsen (VIPPS), Karin Greve-Isdahl (Storebrand) og Trond Bentestuen (REMA 1000), i tillegg til flere av First House sine egne eksperter. Deltakerne får mulighet til å stille spørsmål og bryne seg på caseoppgaver knyttet til mediehåndtering og politisk påvirkning. Nytt på 2019-programmet er betydningen av å posisjonere virksomheten på bærekraft.

Deltakerne på First Academy 2018 var spesielt fornøyde med at samtlige innledere bød på personlige erfaringer og refleksjoner, i tillegg til å dele kunnskap.

- Personlig synes jeg det var aller mest interessante å lære hvordan jeg som enkeltperson og leder kan håndtere kriser, bli hørt og forstått av politikere og myndigheter, og hvordan jeg kan rekruttere godt, sier Merete Nygaard, CEO og grunnlegger av Lawbotics, en deltakerne fra First Academy 2018.

Se programmet og følg lenke til påmelding her! Tips gjerne potensielle deltakere om First Academy. Kontakt cds@firsthouse.no eller jlp@firsthouse.no hvis du har spørsmål om opplegget.