Ola Bøsterud fra Gambit til First House

12/10 2016

Ola Bøsterud er en av landets mest erfarne kommunikasjonsrådgivere. Han har blant vært kommunikasjonsdirektør i seismikkselskapet PGS (2004-2007) og i offshoreleverandøren Aibel (2008), og informasjonsdirektør i industriselskapet Elkem (1995-2000). Han har også bygget opp kommunikasjonsavdelingen til oljeselskapet Total (i Norge) på begynnelsen av nittitallet og har vært partner i GCI Monsen og seniorrådgiver i JKL.

– Bøsteruds kunnskap og erfaring er typisk First House. Han har dyp innsikt i næringsliv og finans, samfunn og politikk og en bakgrunn som gjør det naturlig at han hos oss vil arbeide spesielt med fagområdet industri og energi, sier Per Høiby, daglig leder i First House.

Bøsterud er i dag leder for selskapsavdelingen i Gambit H+K Strategies og sitter i selskapets ledergruppe. Han har i sine syv år i selskapet arbeidet bredt både nasjonalt og internasjonalt med alle typer kunder og sitter også i selskapets øverste rådgivningsorgan Client Advisory Board på EMEA nivå. I 2012 vant ett av teamene han ledet også dobbel Gullkorn for profilerings- og synlighetsarbeidet for oljeserviceselskapet Technip.

– Jeg har hatt en fin tid i Gambit, men når jeg fikk muligheten for å bli med på laget i First House var dette noe jeg raskt bestemte meg for å si ja til. Selskapet har en masse flinke folk som jeg har stor respekt for.  Jeg kjenner flere av dem godt fra før og vet at jeg sammen med mine nye kollegaer kan gi kunder et enda bedre tilbud innen strategisk kommunikasjon, krisehåndtering, endringsledelse, lederprofilering, M&A og finansiell kommunikasjon for å nevne noe. Jeg mener First House er i en egen klasse i norsk sammenheng og gleder meg veldig til å bli en del av partnerskapet.