Øyvind Skovli fra Audi til First House

22/5 2018

- Øyvind har et bredt spekter å spille på, og vi er veldig glad for at han valgte å komme tilbake til First House. Han har høstet verdifulle erfaringer hos Møller Mobility Group, hvor han har hatt kommunikasjonsansvar for Audi, men også jobbet med gruppens øvrige solide merkevarer, sier administrerende direktør Per Høiby i First House.

Skovli har utdannelse innen journalistikk og statsvitenskap, med en mastergrad i internasjonal journalistikk. Han har bakgrunn fra TV-bransjen og jobbet i flere år tett med en rekke medieprofiler i MTG Norge. 

I 2013 ble han rekruttert til First House, før han i 2016 ble hentet til Audi Norge som kommunikasjonssjef. Gjennom karrieren har han opparbeidet seg allsidig erfaring med PR-arbeid, posisjonering og mediehåndtering. 

- First House er et miljø i stadig utvikling, bestående av noen av landets mest erfarne rådgivere innen selskapskommunikasjon og politikk. Det ble for vanskelig å la denne returmuligheten passere da den dukket opp, sier Øyvind Rognlien Skovli. 

Skovli har bred erfaring også i rådgiverrollen, fra sitt tidligere kundearbeid i First House, både som talsperson og som rådgiver innenfor blant annet pressehåndtering, medietrening og kriseberedskap.