Påmeldingen til First Academy 2020 er i gang!

17/12 2019

First Academy 2020 arrangeres 27. og 28. februar. Blant innlederne er Helge Lund (styreleder i BP), Tor Mikkel Wara (tidligere justisminister), Hanna G. Jacobsen (partner i Summa Equity) og Yngve Slyngstad (administrerende direktør i NBIM), i tillegg til flere av First House sine egne eksperter. Deltakerne får mulighet til å stille spørsmål og bryne seg på caseoppgaver knyttet til mediehåndtering og politisk påvirkning.

- Kurset er blitt mer og mer populært, og vi har allerede mange påmeldte. Vi er meget fornøyde med årets innledere. Dette er toppledere og eksperter som sitter på unik erfaring og kompetanse og har sagt seg villig til å dele sine erfaringer med morgendagens toppledere. Også First House sineegne foredragsholdere pleier å få toppscore blant deltakerne og gleder seg til å bidra også denne gangen, sier partner og seniorrådgiver Cecilie Ditlev-Simonsen i First House.
Deltakerne på First Academy 2018 og 2019 var spesielt fornøyde med at samtlige innledere bød på personlige erfaringer og refleksjoner, i tillegg til å dele kunnskap.

- Kurset var utrolig lærerikt, med mange spennende foredragsholdere. I tillegg knyttet jeg viktige kontakter under de to dagene. Anbefales, sa Line Midtgaard kommunikasjonsdirektør i entreprenørselskapet Backe AS etter å ha deltatt i 2019.

Se programmet og følg lenke til påmelding her! Tips gjerne potensielle kandidater om First Academy. Kontakt cds@firsthouse.no eller jlp@firsthouse.no hvis du har spørsmål om opplegget.