Perplex Media, Ergo;ego og First House skal samarbeide om medie- og presentasjonstrening

9/11 2010

–Perplex Media har tidligere drevet medietreningsstudio på LOs kurs og konferansesenter på Sørmarka. Ergo;ego består av skuespillere som har spesialisert seg på å dele teaterets kompetanse med andre yrkesgrupper mens First House har noen av Norges mest erfarne rådgivere innenfor finansiell kommunikasjon, politisk kommunikasjon og medie- og krisekommunikasjon.
– Vi ser at det er et stort behov for et tilbud sentralt i sentrum av Oslo. Våre nye kurs- og konferansefasiliteter i Inkognitogaten er det mest moderne medietreningslokalet for radio og TV i Norge, sier Morten Armand Engebretsen som er partner i Perplex Media. Perplex Media er dyktig på teknisk gjennomføring mens ergo;ego og First House vil bidra med kompetanse og innhold i treninger, kurs og øvelser, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House.

– Kompetanseoverføring er viktig og vi kan nå tilby fantastiske lokaliteter for medietrening i radio og TV-studio for konsernsjefer og finansdirektører som ønsker å forberede seg godt før sine viktige presentasjoner og kommunikasjonsutfordringer. Det være seg ved kvartals- og årsresultatpresentasjoner, så vel som ved presentasjoner av transaksjoner og andre utfordringer, sier Per Høiby som er adm. direktør i First House.

– I lokalene kan det også gjennomføres kurs med opptak og evaluering knyttet til forhandlinger, forhandlingsteknikk og fokusgrupper. Våre skuespillere brukes ofte til kurs i presentasjonsteknikk, ledertrening og forskjellige former for kommunikasjonstrening, retorikk og konflikthåndtering, sier Hanne Lindbæk som er partner i Ergo;ego. Vi lager skreddersydde løsninger basert på vår kunnskap om ethos pathos og logos, sier Lindbæk. Alle skuespillerne i Ergo;ego er spesialtrente i å overføre verktøy og metoder fra teaterets verden til andre yrkessammenhenger på en morsom, lærerik og effektiv måte. I de siste 10 år har dette blitt spilt ut for selskaper innen telecom, olje, finans, IT, legemidler og forlag. Også helsevesenet, advokater, ingeniører og apotekkjeder har fått lære og trene i Ergo;ego regi. Og ikke bare i Norge. De senere årene har Ergo;ego vært på scenen i 15 land i Europa foruten USA og Asia.

– Vi har i lengre tid sett oss om etter en mulighet til å etablere et topp moderne radio og tv-studio sentralt plassert i Oslo sentrum. I våre nye lokaler bak Slottet har vi lagt til rette for å kunne kjøre avanserte fler-kamera treninger i TV-studio og et komplett radiostudio for en-til-en intervju så vel som debatt-treninger og treninger i kommunikasjon- og presentasjonsteknikk. Våre kursdeltagere får en realistisk følelse av å opptre på TV og radio og å mestre dette. Våre studiofasiliteter vil også leies ut andre aktører i kommunikasjonsbransjen og vi samarbeider med flere aktører i bransjen, sier Morten Armand Engebretsen som er partner i Perplex Media. Videre har vi flotte kantinefasiliteter og møterom. Han driver selskapet sammen med Truls Johansen. Perplex Media DA eies og drives av Morten Armand Engebretsen og Truls Johansen som har over 20 års erfaring fra markedsføring og media.

– Studioet vil også bli knyttet opp til vårt tilbud innen kriseberedskap, hvor det vil spille en sentral plass i de øvelser vi gjennomføre for offentlig og privat sektor i årene fremover, sier Per Høiby. Lokalene egner seg også ypperlig for trening på forhandlinger og presentasjonsteknikk. Et område som blir stadig viktigere å skolere seg innen.