Roger Ingebrigtsen til First House

20/5 2019

Ingebrigtsen har lang fartstid fra norsk politikk. Han har vært politiker i fem departementer og rådgiver i Stortinget. Han har også jobbet i Hurtigruten, Telemedisin og Tromsø 2018, i tillegg til sin bakgrunn fra VG, Dagbladet og Nordlys.

De siste seks årene har han jobbet med Agenda Nord-Norge. På kort tid har dette blitt den største koblingsarenaen i nord med opp mot 500 deltakere fra næringsliv og politikk. Ingebrigtsen har vært med fra starten og utviklet en samfunnsarena med likhetstrekk med NHOs årskonferanse, men som skapes av partnerskapet LO, NHO og SpareBank1 Nord-Norge. Han har vært daglig leder i Agenda Nord-Norge AS. I det siste året har han vært medeier og daglig leder i 620 som nå produserer Agenda Nord-Norge-samlingen.

- Vi er svært glade for å få Roger Ingebrigtsen med på laget, han vil tilføre våre kunder nyttige perspektiver om Nord-Norge og den enorme utviklingen som skjer i næringslivet i nordområdene. Jeg har kjent Roger i 20 år, og få i Norge har en like effektiv og presis penn som Roger, sier leder av samfunnsavdelingen til First House, Ketil Lindseth

For spørsmål:
Ketil Lindseth, 41900286
Leder samfunnsavdelingen