Slik unngår du e-posttabbene

Slik unngår du e-posttabbene

11/12 2014

Jeg skulle sende en e-post til tre personer. Etter at jeg hadde skrevet selve posten, begynte jeg å skrive inn mottakerne. Forslagene kom opp på autokorrektur. Jeg valgte, sjekket, og sendte. Men jeg hadde ikke sjekket godt nok. En som ikke skulle hatt e-posten fikk den, i stedet for den tiltenkte mottakeren.

Ole Berget til First House

Ole Berget til First House

17/11 2014

Oslo, 17. november 2014 - Tidligere statssekretær i Finansdepartementet og mangeårig ansatt i Fremskrittspartiets stortingsgruppe Ole Berget begynner som seniorrådgiver i First House.

World Communication Forum i Davos valgte First House

12/11 2014

World Communication Forum i Davos, som har bygd seg opp til å bli en av de viktige internasjonale møteplassene innenfor kommunikasjonsbransjen i de senere år, har valgt First House som samarbeidspartner i Norge.

Kina – uendelige muligheter

3/11 2014

Kina har hatt 30 år med overkapasitet. En overkapasitet som er synlig på de fleste områder, men som særlig vareproduksjons­industrien har fått føle på etter finanskrisen i 2008. Nå står landet foran år med fokus på effektivisering og produktivitetsvekst. Noen hevder at dette er drivkraften bak en ønsket og pågående urbanisering. Av verdens 500 megabyer befinner snart halvparten seg i Kina.

First House frikjent på alle punkter

First House frikjent på alle punkter

16/10 2014

Etisk råd og styret i KOMM har begge enstemmig frikjent First House på alle punkter etter at både fra Geelmuyden.Kiese og Greenpeace/Framtiden i våre hender tidligere i år klaget oss inn for brudd på bransjeforeningens etiske regler.

OL-tanker

OL-tanker

2/10 2014

First House jobbet ikke med Oslo2022, men vi vil gjerne gi anerkjennelse til alle de som gjorde det.