First House frikjent på alle punkter

First House frikjent på alle punkter

16/10 2014

Etisk råd og styret i KOMM har begge enstemmig frikjent First House på alle punkter etter at både fra Geelmuyden.Kiese og Greenpeace/Framtiden i våre hender tidligere i år klaget oss inn for brudd på bransjeforeningens etiske regler.

OL-tanker

OL-tanker

2/10 2014

First House jobbet ikke med Oslo2022, men vi vil gjerne gi anerkjennelse til alle de som gjorde det.

Aftenposten felt i PFU

23/9 2014

Et enstemmig Pressens Faglige Utvalg felte tirsdag Aftenposten for brudd på Vær Varsom-plakatens punkt 4.14 etter at First House valgte å klage avisen inn som følge av en kommentarartikkel signert Harald Stanghelle i mai i år. I Vær Varsom-plakatens punkt 4.14 heter det i første setning: «De som utsettes for sterke beskyldninger, skal så vidt mulig ha adgang til samtidig imøtegåelse av faktiske opplysninger.»

USA fra innsiden

USA fra innsiden

18/9 2014

Nå nærmer det seg at vi reiser med et titalls kvinnelige ledere til Washington og New York for en innholdsrik uke med faglig påfyll. Gjennom "USA fra innsiden" håper vi å gi ny innsikt og forståelse for drivere i amerikansk økonomi, medier, næringsliv og politikk, tre uker før det spennende og avgjørende valget til Kongressen. Deltakerne vil møte en rekke lederskikkelser i amerikansk samfunnsliv.

Den store historien

Den store historien

26/8 2014

Svært ofte får jeg spørsmålet: Hvordan skal vi kommunisere bedre? Mitt første svar er alltid et motspørsmål: Hva er det du ønsker å si? Sjokkerende ofte er svaret: Det har vi ikke tenkt på.

God sommer!

1/7 2014

I First House nærmere det seg også ferietid. Ved inngangen til ferien er det fortsatt mange som har mye på hjertet både gjennom blogger og andre kanaler. Jeg skal være kort. Jeg ønsker våre kunder, samarbeidspartnere og mine kolleger en riktig god og velfortjent ferie.

First House klager Aftenposten inn for PFU

23/5 2014

First House har bestemt seg for å klage inn Aftenposten til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Bakgrunnen er de grovt krenkende påstandene politisk redaktør Harald Stanghelle fremsatte om First House i en kommentarartikkel onsdag, basert på det han selv kaller «ubekreftede rykter». First House mener Aftenposten har brutt bestemmelsene i pressens Vær Varsom-plakat om kritisk kildebruk (punkt 3.2) og om samtidig imøtegåelse (punkt 4.14).

Kina og First House oppsummert

Kina og First House oppsummert

22/5 2014

Vi har hatt et beveget nyhetsdøgn med utgangspunkt i Harald Stanghelles omstridte kommentarartikkel i Aftenposten i går onsdag. I løpet av dagen i dag (torsdag) har mange kommet med synspunkter.