First House klager Aftenposten inn for PFU

23/5 2014

First House har bestemt seg for å klage inn Aftenposten til Pressens Faglige Utvalg (PFU). Bakgrunnen er de grovt krenkende påstandene politisk redaktør Harald Stanghelle fremsatte om First House i en kommentarartikkel onsdag, basert på det han selv kaller «ubekreftede rykter». First House mener Aftenposten har brutt bestemmelsene i pressens Vær Varsom-plakat om kritisk kildebruk (punkt 3.2) og om samtidig imøtegåelse (punkt 4.14).

Kina og First House oppsummert

Kina og First House oppsummert

22/5 2014

Vi har hatt et beveget nyhetsdøgn med utgangspunkt i Harald Stanghelles omstridte kommentarartikkel i Aftenposten i går onsdag. I løpet av dagen i dag (torsdag) har mange kommet med synspunkter.

Årets konsulentselskap 2014

26/3 2014

First House er kåret til Årets konsulentselskap 2014. Juryen fremhever i sin begrunnelse at First House har oppnådd reelle resultater i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.

Kriseplanlegging forebygger kriser

Kriseplanlegging forebygger kriser

21/2 2014

De fleste bedriftsledere innser at virksomheten deres kan rammes av en krise. Svært mange av dem velger å overse risikoen. Er det god ledelse?

First House vokser videre

First House vokser videre

8/2 2014

Kommunikasjonsselskapet First House fortsatte å vokse også i 2013 og oppnådde en byråinntekt på 80,7 millioner kroner, nær 30 prosent høyere enn året før. Før årsbonusutbetalinger og engangskostnader endte driftsresultatet på 14,3 millioner kroner, mot 11,9 millioner kroner i 2013.

Bortkastede penger?

20/1 2014

I forrige uke ble våre kundeforhold til åtte offentlige virksomheter bekreftet. Det skjedde ved at Landbruksdepartementet offentliggjorde deler av kundelisten til vår tidligere kollega, landbruksminister Sylvi Listhaug. Vi tar til etterretning at de offentlige kundene nå er gitt ut.

Erlend Fuglum til First House

Erlend Fuglum til First House

6/12 2013

First House har i dag ansatt tidligere statssekretær Erlend Fuglum fra Senterpartiet som seniorrådgiver. Fuglum arbeidet i First House også før partileder og statsråd Liv Signe Navarsete hentet ham inn som statssekretær i den rødgrønne regjeringen.

Nok et kommunikasjonstalent til First House

2/12 2013

Med ansettelsen av Marius Parmann har First House samlet tre av de syv rådgiverne Dagens Næringsliv i fjor presenterte som landets største kommunikasjonstalenter.