Årets konsulentselskap 2014

26/3 2014

First House er kåret til Årets konsulentselskap 2014. Juryen fremhever i sin begrunnelse at First House har oppnådd reelle resultater i prosjekter av stor samfunnsmessig betydning.

Kriseplanlegging forebygger kriser

Kriseplanlegging forebygger kriser

21/2 2014

De fleste bedriftsledere innser at virksomheten deres kan rammes av en krise. Svært mange av dem velger å overse risikoen. Er det god ledelse?

First House vokser videre

First House vokser videre

8/2 2014

Kommunikasjonsselskapet First House fortsatte å vokse også i 2013 og oppnådde en byråinntekt på 80,7 millioner kroner, nær 30 prosent høyere enn året før. Før årsbonusutbetalinger og engangskostnader endte driftsresultatet på 14,3 millioner kroner, mot 11,9 millioner kroner i 2013.

Bortkastede penger?

20/1 2014

I forrige uke ble våre kundeforhold til åtte offentlige virksomheter bekreftet. Det skjedde ved at Landbruksdepartementet offentliggjorde deler av kundelisten til vår tidligere kollega, landbruksminister Sylvi Listhaug. Vi tar til etterretning at de offentlige kundene nå er gitt ut.

Erlend Fuglum til First House

Erlend Fuglum til First House

6/12 2013

First House har i dag ansatt tidligere statssekretær Erlend Fuglum fra Senterpartiet som seniorrådgiver. Fuglum arbeidet i First House også før partileder og statsråd Liv Signe Navarsete hentet ham inn som statssekretær i den rødgrønne regjeringen.

Nok et kommunikasjonstalent til First House

2/12 2013

Med ansettelsen av Marius Parmann har First House samlet tre av de syv rådgiverne Dagens Næringsliv i fjor presenterte som landets største kommunikasjonstalenter.

Ja til lobbyregister for alle

Ja til lobbyregister for alle

28/11 2013

First House ansettelse av Erna Solbergs tidligere stabssjef og pressesjef, Haakon Dagestad, har utløst en ny debatt om politikeres overgang til kommunikasjonsbransjen. Det har blitt lansert forslag om lobbylov, lobbyregister og strengere karanteneregler ut i fra et ønske om å sikre maksimal ryddighet og trygghet for at opparbeidet kunnskap ikke misbrukes.

Media i Listhaugsaken

Media i Listhaugsaken

28/10 2013

«Inhabilitet er i stadig større grad blitt et skjellsord som brukes til å mistenkeliggjøre. Og det brukes av personer som ikke har filla greie på hva det egentlig dreier seg om».