Toppanalytiker til First House – Tore Østby fra Nordea til First House

5/3 2013

Tore Østby (47) blir ny partner i rådgivingsselskapet First House. Østby er en profilert og anerkjent analytiker i norsk finans. Nå får han en sentral rolle i First House som gir råd til kunder med særskilt krevende ledelses- og kommunikasjons- utfordringer innenfor næringsliv og finans.

First House etablerer seg med samarbeidspartner i Østfold

28/2 2013

Rådgivningsselskapet First House satser nå også i Østfold. Selskapet har inngått en avtale med Jens O. Simensen som vil representere First House i fylket. Fra før har First House inngått samarbeid i Trøndelag, Telemark, Møre- og Romsdal. Videre har First House opprettet eget kontor i Stavanger og Brussel ut over Oslo.

Fagseminar om krisehåndtering

Fagseminar om krisehåndtering

25/2 2013

Vi inviterer til fagseminar 5. mars i samarbeid med Varslingsinstituttet i Bygdøy allé 2. Varslingsinstituttet har etablert beredskapstjenesten Alert24. I dette samarbeidet inngår blant andre PwC, Haavind og First House. Sammen tilbyr vi tverrfaglig bistand og rådgivning i forberedelses- og akuttfasen.

First House fortsetter veksten

First House fortsetter veksten

31/1 2013

Rådgivningsselskapet First House fortsatte å vokse i 2012 og er i løpet av tre år etablert som et av landets ledende selskaper innen kommunikasjonsrådgivning. Selskapet økte omsetningen med nær 30 prosent, og beholdt samtidig en av bransjens beste driftsmarginer.