Starter rådgivning for mediebransjen

Starter rådgivning for mediebransjen

15/9 2011

Rådgivningsselskapet First House utvider med en egen virksomhet rettet mot mediebedrifter og medieinvestorer. Tidligere konsernsjef Even Nordstrøm i A-pressen blir assosiert partner i selskapet.

First House styrker næringslivskompetansen

First House styrker næringslivskompetansen

19/8 2011

Merete Haugli tiltrer som seniorrådgiver og assosiert partner i First House. Dette innebærer en styrking av både næringslivs- og finansmarkedskompetansen i selskapet.

First House inn i Abelia

First House inn i Abelia

1/6 2011

Flere ledende aktører i kommunikasjons-bransjen har valgt å bli medlemmer i Abelia. Disse organisasjonene er kunnskapsbedrifter i seg selv. - Samtidig spiller de en meget viktig rolle i utviklingen av det norske kunnskapssamfunnet, sier administrerende direktør Paul Chaffey i Abelia.

First House Forum: CFO i Rampelyset

First House Forum: CFO i Rampelyset

5/5 2011

Onsdag 25. mai 2011 kl. 08:30 – 10:30 setter vi søkelyset på de mange egenskapene som kreves av en god CFO, deriblant den økte betydningen av gode kommunikasjons-egenskaper. Påmelding innen 20. mai.

Apeland på plass hos First House

Apeland på plass hos First House

4/4 2011

Nils M. Apeland er nå på plass som Assosiert partner i First House. Ved siden av å drive sitt eget selskap, Bedre Kommunikasjon AS, vil Apeland inngå i First House sitt rådgiverteam, og har dermed landets fremste kompetanse på finans, politikk og virksomhetskommunikasjon i ryggen.

Valgseminar/valgkampseminar på Voksenåsen

Valgseminar/valgkampseminar på Voksenåsen

17/3 2011

Det er et halvår igjen til valg i Norge og det er et halvår siden siste valg i Sverige. I det svenske Riksdagsvalget kom Sverigedemokraterna inn i Riksdagen, Moderaterna (Høyre) gjorde et sjeldent godt valg, mens Sosialdemokratene gjorde et valg som førte til krise i partiet. Foran det norske kommune- og fylkestingsvalget i september kan Høyre, ifølge meningsmålinger, gjøre et brakvalg. De samme målingene gir den rød-grønne regjeringskoalisjonen en utfordring med spesielt sentrumspartiene nær sperregrensen. Årets første valgseminar/ valgkampsseminar tar pulsen på politikken et halvår før valget:

Å stå i stormen

Å stå i stormen

5/3 2011

I dag skal jeg holde foredrag for Fremskrittspartiet. Det ser jeg fram til, fordi budskapet ligger meg på hjertet, og fordi jeg har høstet erfaringer andre kan lære av.

Styrker IKT og politisk kompetanse

Styrker IKT og politisk kompetanse

11/2 2011

Oslo, 11. februar 2011 – Henriette Grønn starter i First House. Det innebærer at First House ytterligere styrker sin kompetanse innen politikk og samfunn. Videre vil hennes erfaring fra Microsoft bidra til å styrke dypdekompetansen på IKT næringen i First House. Les om nye samarbeidspartnere under aktuelt.