Å stå i stormen

Å stå i stormen

5/3 2011

I dag skal jeg holde foredrag for Fremskrittspartiet. Det ser jeg fram til, fordi budskapet ligger meg på hjertet, og fordi jeg har høstet erfaringer andre kan lære av.

Styrker IKT og politisk kompetanse

Styrker IKT og politisk kompetanse

11/2 2011

Oslo, 11. februar 2011 – Henriette Grønn starter i First House. Det innebærer at First House ytterligere styrker sin kompetanse innen politikk og samfunn. Videre vil hennes erfaring fra Microsoft bidra til å styrke dypdekompetansen på IKT næringen i First House. Les om nye samarbeidspartnere under aktuelt.

Nye assosierte partnere i First House

Nye assosierte partnere i First House

10/2 2011

Oslo, 11. februar 2011 – Sten R. Helland og Torbjørn S. Andersen blir assosierte partnere og inngår samarbeid med First House. First House styrker dermed kapasitet og kompetanse. Sten R. Helland er en av landets mest erfarne innen strategi og politisk kommunikasjon, mens Torbjørn S. Andersen har tung erfaring fra kommunikasjon, mediehåndtering, omstillingsprosesser og håndtering av kriser og har dybdekompetanse på olje, gass og energisektoren.

Solid oppstartsår for First House

Solid oppstartsår for First House

9/2 2011

Oslo, 9. februar 2011 – Solide resultater for First House AS i 2010. Selskapet hadde en byråinntekt på nær 34 millioner kroner og et driftsresultat på 7 millioner. - Vi er veldig fornøyd med et sterkt oppstartsår. Resultatene er foran skjema og langt bedre enn vi hadde våget å håpe på. Vi har arbeidet hardt og vi har vist at vi har høy kvalitet i rådgivningen vår, sier Per Høiby som er partner og adm. direktør i First House.

Nils M. Apeland til First House

Nils M. Apeland til First House

7/1 2011

Oslo, 7. januar 2011 – Nils M. Apeland (41) går inn som assosiert partner i First House. Apeland er kommunikasjonsrådgiver og spesialist på omdømmebygging. Han er kjent for å ha skrevet Norges første bok om omdømme, ”Det gode selskap”, i 2007 og fikk kommunikasjonsbransjens hederspris i ”Gullkorn” samme år. Gjennom 16 år som rådgiver og leder for analysegruppen i Apeland Informasjon, har han bistått en rekke norske og internasjonale virksomheter med analyse, strategi og kommunikasjon.

Torbjørn Sølsnæs fra Høyre til First House

Torbjørn Sølsnæs fra Høyre til First House

24/12 2010

Oslo, 23. desember 2010 – Torbjørn Sølsnæs går fra Høyres stortingsgruppe til First House sin avdeling for politikk og samfunn. Sølsnæs har jobbet på Høyres gruppesekretariat siden 2006 og er i dag politisk sekretær med ansvar for Høyres arbeid i arbeids- og sosialkomiteen.

Tor Mikkel Wara blir partner i First House

Tor Mikkel Wara blir partner i First House

10/11 2010

Tor Mikkel Wara (45) begynner som seniorrådgiver og partner i First House fra 1. september. Tor Mikkel Wara er en av Norges mest erfarne kommunikasjonsrådgivere og First House befester dermed sin posisjon som Norges fremste rådgivere på politikk og samfunn.

Hans-Christian Vadseth til First House

Hans-Christian Vadseth til First House

4/11 2010

Hans-Christian Vadseth (47) begynner som seniorrådgiver og partner i First House fra 1. september. Vadseth er en av Norges mest allsidige og erfarne medieledere, med bakgrunn både som redaktør og direktør i norske mediebedrifter.