First House henter IR-direktør fra Orkla

First House henter IR-direktør fra Orkla

5/10 2020

Elise Andersen Heidenreich er ansatt som seniorrådgiver First House fra 1. desember. Hun kommer fra stillingen som IR-direktør i Orkla ASA og har 16 års erfaring fra operativt IR- og kommunikasjonsarbeid.

First House lander Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian

Internt

First House lander Lasse Sandaker-Nielsen fra Norwegian

8/9 2020

Etter ti år i flyselskapet Norwegian går Lasse Sandaker-Nielsen til First House, hvor han skal styrke rådgivningsselskapets tilbud innen leder- og virksomhetskommunikasjon, medierådgivning og krisehåndtering.

«Debatt på Løkka» ble en stor suksess!

19/8 2020

Torsdag 14.august arrangerte First House, Lederne og EY «Debatt på Løkka». I fravær av Arendalsuka ønsket vi å samle næringslivsledere og politikere til debatt.

Den forsømte kapitalen

2/7 2020

Av Geir Arne Drangeid og Cecilie Ditlev-Simonsen, partnere i First House Næringslivsledere og bedriftseiere forvalter kapital av ulike slag. Denne våren er det mange som angrer på at de ikke har forvaltet sin politiske kapital bedre. Kunnskap om politiske prosesser og politikere som forstår bedriftens situasjon kan være avgjørende når krisepakker skal utformes og behandles.

Rekordår for First House

Rekordår for First House

7/5 2020

Rådgivningsselskapet First House leverte i 2019 det beste resultatet i selskapets 10 år lange historie. Selskapets byråinntekter økte med 21 prosent, til 108 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på 30,4 millioner kroner og økte med 72 prosent fra 2018.

Tor Mikkel Wara til First House

Tor Mikkel Wara til First House

20/12 2019

Tor Mikkel Wara blir seniorrådgiver og partner i First House fra 6.januar 2020. Den erfarne rådgiveren kommer tilbake til selskapet han var med å skape i 2010.

Påmeldingen til First Academy 2020 er i gang!

Påmeldingen til First Academy 2020 er i gang!

17/12 2019

First House gjentar suksessen First Academy for tredje år på rad. Programmet er for unge ledere og talenter som vil lære mer om media, politikk og annen kunnskap som ikke tilbys ved utdanningsinstitusjoner eller interne lederkurs. Denne gangen får temaet bærekraftige investeringer og bedrifters samfunnsansvar stor plass.