«Debatt på Løkka» ble en stor suksess!

19/8 2020

Torsdag 14.august arrangerte First House, Lederne og EY «Debatt på Løkka». I fravær av Arendalsuka ønsket vi å samle næringslivsledere og politikere til debatt.

Den forsømte kapitalen

2/7 2020

Av Geir Arne Drangeid og Cecilie Ditlev-Simonsen, partnere i First House Næringslivsledere og bedriftseiere forvalter kapital av ulike slag. Denne våren er det mange som angrer på at de ikke har forvaltet sin politiske kapital bedre. Kunnskap om politiske prosesser og politikere som forstår bedriftens situasjon kan være avgjørende når krisepakker skal utformes og behandles.

Rekordår for First House

Rekordår for First House

7/5 2020

Rådgivningsselskapet First House leverte i 2019 det beste resultatet i selskapets 10 år lange historie. Selskapets byråinntekter økte med 21 prosent, til 108 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på 30,4 millioner kroner og økte med 72 prosent fra 2018.

Tor Mikkel Wara til First House

Tor Mikkel Wara til First House

20/12 2019

Tor Mikkel Wara blir seniorrådgiver og partner i First House fra 6.januar 2020. Den erfarne rådgiveren kommer tilbake til selskapet han var med å skape i 2010.

Påmeldingen til First Academy 2020 er i gang!

Påmeldingen til First Academy 2020 er i gang!

17/12 2019

First House gjentar suksessen First Academy for tredje år på rad. Programmet er for unge ledere og talenter som vil lære mer om media, politikk og annen kunnskap som ikke tilbys ved utdanningsinstitusjoner eller interne lederkurs. Denne gangen får temaet bærekraftige investeringer og bedrifters samfunnsansvar stor plass.

Ofrer levestandard for å redde kloden

Ofrer levestandard for å redde kloden

13/8 2019

Klima er den største bekymringen blant unge ledere i både politikk og næringsliv, og unge voksne er villige til å ofre egen levestandard for å redde verden. To av tre unge næringslivsledere mener at olje og gass ikke lenger er Norges viktigste næring om 20 år. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført av First House.

First House inviterer til tre arrangementer på Arendalsuka 2019

Bilde fra Hill under Arendalsuka 2018.

First House inviterer til tre arrangementer på Arendalsuka 2019

7/8 2019

Mandag varmer vi opp til partilederdebatten med terningtrilling og politisk analyse. Tirsdag presenterer vi funn fra vår undersøkelse blant unge ledere. Dessuten inviterer vi til Super Tuesday sammen med Veidekke. Du er velkommen!

Journalister på jakt

Journalister på jakt

4/7 2019

Arbeids- og sosialdepartementet opplyser at en nettavis har søkt om innsyn i kommunikasjon mellom departementet, «ved minister, statssekretærar, politiske rådgjevarar og kommunikasjonssjef(ar)» på den ene siden og 12 navngitte rådgivere i First House. Offentlige postjournaler tyder på at tilsvarende forespørsel er sendt til flere andre departementer.

Roger Ingebrigtsen til First House

Roger Ingebrigtsen til First House

20/5 2019

Roger Ingebrigtsen begynner i First House. Han vil jobbe med kunder knyttet til strategisk kommunikasjon, samfunns-forståelse, krisehåndtering og trening på presentasjonsteknikk.