Fra Arbeiderpartiets partikontor til First House

Fra Arbeiderpartiets partikontor til First House

6/12 2017

Stian Valla Taraldsvik er ansatt som rådgiver i First House fra 4. desember. Han vil styrke vårt tjenestetilbud innen politisk analyse, strategisk kommunikasjon og mediehåndtering. Valla Taraldsvik kommer fra rollen som personlig rådgiver for Arbeiderpartiets partisekretær.

Fra Civita til First House

Fra Civita til First House

25/10 2017

Iven Opsahl er ansatt som rådgiver i First House fra 16.oktober. Hun vil styrke vårt tjenestetilbud innen prosjektledelse, analyse, virksomhetskommunikasjon, digital kommunikasjon og innholdsproduksjon.

Fornøyde First House-kunder

Fornøyde First House-kunder

19/9 2017

Før sommerferien ble det gjennomført en undersøkelse blant First House-kunder det siste året. Resultatene viser gode tilbakemeldinger over hele spekteret av tjenester First House tilbyr.

Dagen derpå

Dagen derpå

24/8 2017

Vi inviterer til valganalyse og uformelt samvær på Lorry klokken 1700 dagen etter valget og håper du kommer. Det er fremdeles mulig å melde seg på managing.partner@firsthouse.no.

Et sterkt Sp er bra for Jonas

Et sterkt Sp er bra for Jonas

15/8 2017

Et dårlig valgresultat for Ap kan gjøre det krevende for Jonas Gahr Støre. Samtidig kan det gjøre både en regjeringsdannelse og livet som regjeringssjef enklere. Som politisk realist vet Støre at å sikre regjeringsmakt er viktigere enn et valgskred.

Gjeldseiere er også investorer

Gjeldseiere er også investorer

6/8 2017

I kjølvannet av restruktureringsbølgen i oljeservicesektoren har interessekonfliktene mellom gjelds- og egenkapitalinvestorene kommet til syne. I Norske Skog har vi nylig blitt minnet om hvor krevende det er å være toppsjef i en slik situasjon. Det er sannelig også et krevende landskap for IR-arbeid.

GOD SOMMER!

GOD SOMMER!

30/6 2017

First House ønsker alle en riktig god sommer! First House wishes everyone a safe and happy summer!

Ledere slurver når de møter ansatte

Ledere slurver når de møter ansatte

11/5 2017

Vårens strategiprosesser er i gang, og det brukes store ressurser på å ta riktige veivalg i norske virksomheter. Det er et paradoks at det brukes lite ressurser på å formidle strategiene til de ansatte, som faktisk skal sette dem ut i livet.

Kommunikasjon for nye oppdrag

Kommunikasjon for nye oppdrag

22/3 2017

Det offentlige Norge har sett behovet for innovasjon. Det er gjenspeilet i de nye anskaffelsesreglene. Men hvilket spillerom har leverandørene i offentlige anskaffelser?