Fornøyde First House-kunder

Fornøyde First House-kunder

19/9 2017

Før sommerferien ble det gjennomført en undersøkelse blant First House-kunder det siste året. Resultatene viser gode tilbakemeldinger over hele spekteret av tjenester First House tilbyr.

Dagen derpå

Dagen derpå

24/8 2017

Vi inviterer til valganalyse og uformelt samvær på Lorry klokken 1700 dagen etter valget og håper du kommer. Det er fremdeles mulig å melde seg på managing.partner@firsthouse.no.

Et sterkt Sp er bra for Jonas

Et sterkt Sp er bra for Jonas

15/8 2017

Et dårlig valgresultat for Ap kan gjøre det krevende for Jonas Gahr Støre. Samtidig kan det gjøre både en regjeringsdannelse og livet som regjeringssjef enklere. Som politisk realist vet Støre at å sikre regjeringsmakt er viktigere enn et valgskred.

Gjeldseiere er også investorer

Gjeldseiere er også investorer

6/8 2017

I kjølvannet av restruktureringsbølgen i oljeservicesektoren har interessekonfliktene mellom gjelds- og egenkapitalinvestorene kommet til syne. I Norske Skog har vi nylig blitt minnet om hvor krevende det er å være toppsjef i en slik situasjon. Det er sannelig også et krevende landskap for IR-arbeid.

GOD SOMMER!

GOD SOMMER!

30/6 2017

First House ønsker alle en riktig god sommer! First House wishes everyone a safe and happy summer!

Ledere slurver når de møter ansatte

Ledere slurver når de møter ansatte

11/5 2017

Vårens strategiprosesser er i gang, og det brukes store ressurser på å ta riktige veivalg i norske virksomheter. Det er et paradoks at det brukes lite ressurser på å formidle strategiene til de ansatte, som faktisk skal sette dem ut i livet.

Kommunikasjon for nye oppdrag

Kommunikasjon for nye oppdrag

22/3 2017

Det offentlige Norge har sett behovet for innovasjon. Det er gjenspeilet i de nye anskaffelsesreglene. Men hvilket spillerom har leverandørene i offentlige anskaffelser?

Ny styreleder i First House

Ny styreleder i First House

10/3 2017

Kari Holm Hejna er valgt til styreleder i First House. Hun fortsetter som seniorrådgiver i selskapet og vil fortsatt arbeide med kunder på samme måte som tidligere.

Kvinnedagen og kvinners kamp mot hverandre

Kvinnedagen og kvinners kamp mot hverandre

8/3 2017

Skal Kvinnedagen forbli relevant, kan ikke dagen domineres av gamle symboler, definisjonskamp og kvinners kamp mot hverandre. Hvis målet er en bredere oppslutning om dagen og kvinnesaken bør vi legge ned stridsøksa og vise at vi har evne til å snakke sammen. Det vil både gagne den bredere oppslutningen om Kvinnedagen og kvinnesaken generelt.

Rekordhøy inntekt per rådgiver

Rekordhøy inntekt per rådgiver

3/3 2017

Årsregnskapet for 2016 viser at First House oppnådde en byråinntekt på over 3 millioner kroner per rådgiver, det høyeste i selskapets historie. Dette, kombinert med en forbedret resultatmargin bekrefter at tiltakene som er gjennomført for å redusere kostnader og øke produktiviteten har gitt positiv effekt.