Konsulentprisen 2016

Konsulentprisen 2016

28/9 2016

Juryens pris for 2016 gikk i år til Leif Monsen, arbeidende styreleder i First House for hans mangeårige verdifulle bidrag til store og viktige kunder.

Aftenpostenredaktør til First House

Aftenpostenredaktør til First House

8/9 2016

Håkon Borud, tidligere nyhetsredaktør i Aftenposten, blir seniorrådgiver i First House. Borud er en meget allsidige og erfaren medieleder, med bakgrunn både som redaktør og leder i norske mediebedrifter.

Arendalsuka: US Election 2016

Arendalsuka: US Election 2016

9/8 2016

First House, in cooperation with the Embassy of the United States of America, invites you to attend a panel discussion on the US elections, on 19 August at 9pm at Hill, Arendal.

Pinlig byråkratvekst

Pinlig byråkratvekst

28/7 2016

Kampen mot byråkratiet er fanesak for FrP. Høyre er opptatt av en effektiv offentlig sektor. Jan Tore Sanner har ivret så mye for saken at han lanserte sitt «Tidstyv»-prosjekt kort tid etter at han ble minister. Men resultatene uteblir. Veksten i det sentrale statsapparatet øker i tempo.

Keep Calm and  Carry On. Be Prepared

Keep Calm and Carry On. Be Prepared

27/6 2016

Britiske velgere har bestemt at UK ikke lenger skal være medlem av EU. De har rystet seg selv, resten av Europa og verdens finansmarkeder. Om kort tid vil Storbritannia få ny statsminister og den britiske regjeringen og EU-kommisjonen vil formelt starte forhandlingene om skilsmissen.

Erna og Jonas: Svært ulike politikertyper

Erna og Jonas: Svært ulike politikertyper

2/6 2016

En frokostduell mellom Erna Solberg og Jonas Gahr Støre avslører at de har utfordringer knyttet til stil og form. Her er hva de bør jobbe med frem mot valget i 2017.

Fra First House til SV

24/5 2016

Vi gratulerer Ida Holen med ny jobb som taleskriver og strategisk rådgiver i SV og ønsker henne lykke til med en viktig kommunikasjonsjobb i politikken.