First House Forum: Det grønne skiftet kommer nå

First House Forum: Det grønne skiftet kommer nå

6/4 2016

Er du og din virksomhet forberedt? Det grønne skiftet vil påvirke næringslivet. Tempo i endringene øker. Hvordan vil rammevilkårene se ut om noen år, hvem skal betale regningen og hvordan kan bedriftene forberede seg for endringene?

Lavere omsetning, økt inntekt per konsulent

Lavere omsetning, økt inntekt per konsulent

6/4 2016

Færre ansatte i First House ga nedgang i totalomsetning i 2015. Samtidig økte selskapet den allerede bransjeledende omsetningen pr. rådgiver, til tre millioner kroner.

På frierføtter til Hareide

På frierføtter til Hareide

30/3 2016

Mye kan tyde på at KrF havner der de ønsker å være: I det politiske sentrum - og i begivenhetenes sentrum i norsk politikk. Partileder Knut Arild Hareide arbeider møysommelig for å posisjonere partiet.

Fire nye partnere

Fire nye partnere

25/1 2016

Vi har fått fire nye partnere. Alle er rekruttert internt ved at tre interne medarbeidere har fått opprykk til partnere og en assosiert partner har fått fast ansettelse som seniorrådgiver og partner. Vi er et kompetansehus, derfor er det viktig å investere i kompetanse.

… når kundene svarer

… når kundene svarer

21/1 2016

I løpet av de seks årene First House har eksistert, er vi blitt et av Norges mest omtalte selskaper. Mange mener mye om oss, og ikke alltid positive ting. De som kjenner oss best, er kundene våre. Hva de mener, er aller viktigst for oss. Derfor er vi alltid spent på svarene når vi ber dem vurdere oss. Av Per Høiby

År for historiebøkene

År for historiebøkene

3/1 2016

Det er risikosport å spå. Jeg tar sjansen. Når endringene som skjer i Norge i årene fremover skal forklares, vil viktige hendelser i 2015 bli trukket frem i historiebøkene. Utviklingstrekk som kan knyttes til året som nettopp er slutt, vil utløse og akselerere omfattende omstilling som varig forandrer Norge. Av Morten Andreas Meyer

Frivillighetsprisen 2015

Frivillighetsprisen 2015

3/12 2015

Hvordan kan frivillige organsisasjoner jobbe for å påvirke norsk politikk, og få gjennomslag for sine synspunkter? Det var tema da vi i First House torsdag kveld bidro under Frivillighet Norges arrangement "Frivillighetsprisen - fag og fest".