11/2 2011

– Ansettelsen av Henriette Grønn (41) bekrefter vår posisjon som det ledende selskapet inne politikk og samfunn. Henriette vil med sin bakgrunn forsterke vår kompetanse innen politikk og myndighetsarbeid. Hun har gjennom sin rolle som ansvarlig for samfunnskontakt i Microsoft i Norge i flere år og det offentlig virksomhet en unik forståelse kombinasjonen politikk og næringsliv, sier administrerende direktør Per Høiby.
– First House har på kort tid etablert seg som et ledende kommunikasjonsbyrå med fokus på politikk, samfunn, næringsliv og finans. Strategien om å satse på et veldig erfarent rådgiverteam innen denne nisjen, gir First House de beste forutsetninger for å gi kundene solid bistand av høy faglig kvalitet. Dette sterke kompetansemiljøet ser jeg virkelig frem til å bli en del av, sier Henriette Grønn.
Henriette Grønn vender nå tilbake til Norge etter et opphold i København. Hun er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo og har i tillegg en MBA fra BI. Henriette Grønn har bakgrunn fra Riksrevisjonen, Moderniseringsdepartementet og Næringsdepartementet. Hennes siste stilling var ansvarlig for samfunnskontakt i Microsoft Norge.