Styrker virksomhetskommunikasjon med nye talenter

27/2 2019

- First House opplever økende pågang fra internasjonale selskaper og norske selskaper med behov for kommunikasjonsstøtte til sine internasjonale aktiviteter. Anette og Lejla har begge internasjonal arbeidsfaring og er minst like gode i engelsk som norsk, noe som faktisk er sjelden vare blant norske kommunikasjonsrådgivere, sier Cecilie Ditlev-Simonsen, partner i First House og leder for virksomhets- og lederkommunikasjon i rådgivingsselskapet.

Lejla Brackovic (28) har tidligere arbeidet ved Norges ambassade i Vilnius og som forskningsassistent ved Boston University med fokus på NATO og transatlantisk sikkerhet. Hun har en mastergrad i internasjonale relasjoner fra Boston University i USA og Kings College i London. I tillegg har hun erfaring som nyhetsredaktør for Pardee Periodical Journal of Global Affairs ved Boston University.

- Jeg var fast bestemt på å jobbe med de flinkeste kommunikasjonsrådgiverne og de mest spennende kommunikasjonsoppdragene, og da sto First House øverst på listen. Selskapet har en flat struktur, og jeg får brukt min erfaring fra første dag, sier Brackovic.

Les mer på Kampanje

Anette Ringnes (28) har tidligere arbeidet som forskningsassistent ved International Peace Institute i New York. Hun har en mastergrad i conflict studies fra London School of Economics and Political Science og en master of arts-grad i internasjonale relasjoner fra University of St. Andrews.

- Etter mange år i utlandet søkte jeg meg til en arbeidsgiver hvor jeg kunne lære mye om norsk samfunns- og næringsliv på kort tid. First House har et helt spesielt nedslagsfelt i det norske markedet, og det er samtidig spennende å få bidra til veksten i internasjonale oppdrag.