24/12 2010

– Dette bekrefter igjen at First House er en attraktiv arbeidsplass for unge ambisiøse mennesker som har vist resultater på høyt nivå. Sølsnæs vil med sin erfaring fra politikken og Stortinget være en god ressurs for våre kunder. Hans politiske forståelse vil bidra til å styrke teamet i First House. Både med hensyn til kompetansen og kapasitet, sier administrerende direktør Per Høiby.

– Etter fire og et halvt år med politikk på heltid som politisk rådgiver på Stortinget mener jeg det er riktig å gå videre i karrieren. Jeg valgte First House fordi dette er det mest spennende miljøet å jobbe i både når det gjelder egne utviklingsmuligheter og mulighet til å høste av erfaring, sier Sølsnæs.

Torbjørn Sølsnæs, født 18. januar 1975, bor i Oslo og har hovedfag i Statsvitenskap. Han kommer fra stillingen som politisk rådgiver for arbeids- og sosialfraksjonen i Høyres stortingsgruppe. Torbjørn har også solid erfaring fra ulike verv i Høyre. Sølsnæs er opprinnelig fra Sandefjord i Vestfold men har bodd i Trondheim i Sør-Trøndelag i mange år. Oppstartstidspunkt er ikke fastsatt, men vil være i løpet av først kvartal neste år.