Tre nye rådgiver til First House

19/9 2017

Julie Lunde Paulsen, Peter Jacob Jacobsen og Simen Trannum er ansatt som rådgivere i First House.

Julie Lunde Paulsen

Paulsen har en bachelorgrad i PR og kommunikasjonsledelse fra Handelshøyskolen BI og en mastergrad i E-marketing og Social Media fra Middlesex University i London. Hun vil styrke tjenestetilbudet i First House innen digital kommunikasjon. Paulsen tiltrådte stillingen som rådgiver i First House 18. September.

 – Jeg er utrolig glad for jobben i First House og gleder meg til å jobbe sammen med selskapets dyktige rådgivere. Det er fantastisk å kunne lære av slike kolleger og videre utvikles i miljøet. Jeg gleder meg til å kunne bidra med kunnskap innen sosiale medier og digital kommunikasjon.  


Peter Jacob Jacobsen

Jacobsen, som kommer fra Gambit H+Ks avdeling for samfunns- og selskapskommunikasjon, tiltrådte stillingen som seniorrådgiver i First House 18. September.

– Jeg ser frem til å jobbe med de mest erfarne rådgiverne i bransjen, sier han.

I Gambit H+K har Jacobsen i hovedsak jobbet med selskapets storkunder i energi- og industrisektoren, både i Norge og internasjonalt. Det omfatter blant annet et opphold ved Hill+Knowltons Brussel-kontor for å jobbe med EU-rådgivning.

Jacobsen er siviløkonom fra NHH og jobbet han som journalist ved siden av studiene.
 

Simen Trannum

Trannum er utdannet innen administrasjon og ledelse ved Høyskolen i Oslo og Akershus med spesialisering innen HR og ledelse. Han har erfaring fra lederroller og styreverv og var for to år siden praktikant i First House. Trannum tiltrådte stillingen som rådgiver i First House 15. August.

– Gjennom tidligere praksisperiode i First House fikk jeg innblikk i strategisk rådgivning på sitt ypperste. Det er et privilegium å få muligheten til å jobbe med noen av de mest erfarne rådgiverne i bransjen. Jeg ser frem til å bidra med kompetanse innen kommunikasjon, posisjonering, synliggjøring og prosjektledelse.

 – Ansettelsen av disse tre talentene viser to ting. Det går meget bra med First House og vi er en veldig attraktiv arbeidsplass, sier administrerende direktør Per Høiby.