World Communication Forum i Davos valgte First House

World Communication Forum i Davos, som har bygd seg opp til å bli en av de viktige internasjonale møteplassene innenfor kommunikasjonsbransjen i de senere år, har valgt First House som samarbeidspartner i Norge.

World Communication Forum i Davos valgte First House

19/1 2015

- Vi jobber stadig mer med internasjonale kunders utfordringer i Norge. Samarbeidet med World Communication Forum i Davos gir oss mulighet til ytterligere å utvide vårt internasjonale kontaktnett, sier administrerende direktør i First House, Per Høiby.

- I tillegg vil samarbeidet ytterligere sikre at vi er oppdatert på det siste av internasjonale faglige trender, sier Høiby

World Communication Forum blir gjennomført for 6. gang i Davos i mars 2015. Representanter for store internasjonale selskaper er deltakere på konferansen. Videre deltar mer enn 150 byråer, inkludert alle de globale byrågrupperingene på World Communication Forum. Videre dekkes konferansen årlig av de viktigste internasjonale mediene som følger bransjen.

Påmelding: http://www.forumdavos.com/registration

For mer informasjon:

Per Høiby, adm. direktør og partner i First House, mobil 994 55 225, ph@firsthouse.no

Om First House

Vi tilbyr rådgivning på strategisk nivå innen finansiell og politisk kommunikasjon, virksomhetskommunikasjon, krise- og mediehåndtering.

Kontakt oss

Haakon VII's gate 10, 0161 Oslo
Tel: +47 210 46 200
Krisetel: (24/7): +47 994 21 994